İçeriğe geç

Garanti Bbva Bonus Nerede Geçiyor

Garanti bonus puan nerelerde geçerli?

Bonus Flexi kredi kartınız Garanti BBVA ATM’lerinde ve Garanti BBVA POS’ta geçerlidir. Ayrıca Türkiye’deki tüm ödeme noktalarında geçerlidir.

Garanti Bonus A101’de geçerli mi?

Kampanya A101 şubelerinde ve A101 kapı girişlerinde geçerli değildir. Kampanya müşteri bazında olup, bir müşteri kampanyalar üzerinden en fazla 250 TL bonus kazanabilir. Kazanılan bonuslar 31 Ekim 2023 tarihinde görüntülenecek ve 1-30 Kasım 2023 tarihleri ​​arasında kullanılabilecek.

Garanti BBVA kazanılan bonus nasıl kullanılır?

GarantiPay ile ödeme yapmayı seçerseniz, dijital şifrenizle işleminizi onaylayabilmeniz ve kart bilgilerinizi paylaşmadan BonusFlaş üzerinden ödemenizi gerçekleştirebilmeniz için otomatik olarak BonusFlaş’a yönlendirileceksiniz. Dilerseniz taksitli ödemeyi de tercih edebilir ve birikmiş ödüllerinizi kullanabilirsiniz.

Garanti Bonus Hangi Petrolde Geçerli 2024?

Kampanya Koşulları: Kampanya 1 Nisan – 15 Mayıs 2024 tarihleri ​​arasında Ofisi’ndeki bonus üye akaryakıt istasyonlarında geçerlidir. Kampanya kapsamında tek seferde 700 TL ve üzeri ve farklı günlerde 4 kez yapacağınız işlemlerde 180 TL bonus/indirim kazanacaksınız.

Garanti Bonus Nasıl Nakite Çevrilir?

Kredi kartınızdan nakit avans çekmek için aşağıda listelenen kanallarımız üzerinden ilgili adımları takip edebilirsiniz. BonusFlash; Kart Bilgileri > Nakit Kullan > Nakit Avans bölümüne giderek nakit avans çekebilirsiniz.

Garanti Bonus Para Çekilir mi?

Uygun faiz oranı ve sabit taksit avantajlarıyla, bonus kartınız üzerinden nakit avans alabilir ve acil ödemelerinizi gecikmeden yapabilirsiniz. Ödemelerinizi Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet veya 444 0 333 Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla kolay ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

Trendyol’da kart puanı kullanılır mı?

ParaPuan toplanan işlemin iptali/iadesi halinde, verilen ParaPuanlar da iade edilir. Trendyol ParaPuanları, Trendyol uygulaması üzerinden yapılan tüm harcamalarda kullanılabilir; kasa, dijital hizmetler ve kıymetli maden alımları hariç.

Garanti 1000 TL Bonus Ne Zaman Yatacak?

Kazanılan ödüller 25 Ağustos – 25 Eylül 2024 tarihleri ​​arasında kullanılabilir. Kazanılan bonuslar en çok para kazandığınız karta yüklenecektir. Kullanılmayan bonuslar 26 Eylül 2024 tarihinde düşülecektir. Kampanya müşteri bazında olup, bir müşteri kampanya bazında en fazla 1000 TL bonus kazanabilir.

Bonuslar internet alışverişinde kullanılır mı?

3D Secure; 3D güvenlik sistemidir. 3D Secure uygulaması sayesinde Paracard bonusunuzu online alışverişlerinizde güvenle kullanabilir, alışverişinizin keyfini çıkarabilirsiniz. 3D Secure Nedir?

Garanti bonus nasıl harcanır?

Üye işyerlerinde yaptığınız alışverişlerde ödeme adımına geldiğinizde kasiyere alışverişinizi bonusla ödemek istediğinizi bildirmeli ve bonusu kullanmak için kasaya şifrenizi girmelisiniz. Dilerseniz alışverişinizin bir kısmını veya tamamını bonusla ödeyebilirsiniz.

Garanti 500 TL Bonus Ne Demek?

Kampanyalardan 500 TL’ye Varan Bonus Her ay bir kampanyaya bonusunuzla katılım sağlamanız ve kampanya şartlarını yerine getirmeniz durumunda yılda toplam 500 TL bonus kazanabilirsiniz.

Garanti bonus limiti ne kadar?

BonusFlaş’tan yapacağınız alışverişlerde QR veya mobil ödemeyi seçmeniz halinde ek %6 bonus kazanırsınız. Bir ay içerisinde kazanılabilecek maksimum ek bonus tutarı 20 TL, bir yıl içerisinde kazanılabilecek maksimum ek bonus tutarı ise 150 TL ile sınırlıdır.

Garanti bonus hangi mağazalarda geçerli?

Bonus puanlar Adese, A101, Carrefoursa, Happy Center, Migros, Şok gibi pek çok market zincirinde kullanılabiliyor.

Bonus puanları nerede kullanılır?

Paracard bonusunuzu Almanya’daki tüm ATM ve ATM’lerde, yurtdışında ise Mastercard/Maestro/Cirrus ve Visa/Electron logolu ATM ve ATM’lerde güvenle kullanabilirsiniz.

Shellde garanti bonus geçiyor mu?

Bonus Üye SHELL istasyonlarında; Farklı günlerde ve aynı anda 4 kez akaryakıt veya LPG’ye 125 TL ve üzeri harcama yapın; BonusFlaş uygulaması üzerinden kampanyaya katılarak 40 TL bonus, SMS ile kampanyaya katılarak 30 TL bonus kazanın.

Garanti 1000 TL Bonus Nasıl Alınır?

Kampanyadan faydalanabilmek için Bonus Kredi Kartı, Money Bonus Kredi Kartı ve Paracard Bonus başvurularının Garanti BBVA Mobil, .tr, .tr üzerinden yapılması gerekmektedir. Kampanyaya Garanti BBVA Bonus, Money Bonus ve Paracard Bonus başvuruları dahildir.

Trendyol’da kart puanı kullanılır mı?

ParaPuan toplanan işlemin iptali/iadesi halinde, verilen ParaPuanlar da iade edilir. Trendyol ParaPuanları, Trendyol uygulaması üzerinden yapılan tüm harcamalarda kullanılabilir; kasa, dijital hizmetler ve kıymetli maden alımları hariç.

Bonuslar internet alışverişinde kullanılır mı?

3D Secure; 3D güvenlik sistemidir. 3D Secure uygulaması sayesinde Paracard bonusunuzu online alışverişlerinizde güvenle kullanabilir, alışverişinizin keyfini çıkarabilirsiniz. 3D Secure Nedir?

Migrosta bonus puan geçiyor mu?

Money Bonus tüm Migros ve grup mağazalarında kullanılabilir mi? Evet, Money Bonus ile tüm Migros ve Macrocenter mağazalarında, Migros Sanal Market, Migros Almost, Taze Direkt ve Migros Toptan’da karlı alışveriş yapabilirsiniz.

Kaynak: jackhenry.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir