İçeriğe geç

Zeliha Uz Kaymakam Nereli

Zeliha Uz ne mezunudur?

Uzman Dr. Zeliha Erciyas GÖKGÖZ Kırıkkale Fen Lisesi’nden mezun oldu. Tıp eğitimini Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamladı. 2004 yılında aile hekimliği ihtisasını tamamladıktan sonra 2008 yılında Kırıkkale/Karakeçili İlçe Başhekimliği görevinde bulundu.

Çamlıhemşin Kaymakamı kim?

14 Eylül

Afyon Dazkırı Kaymakamı kimdir?

Dazkırı Kaymakamımız Sayın Umut ÖZKIR, ev ziyaretleri kapsamında ilçemize bağlı Kızılören köyünde yaşayan COŞGUN ailesini ziyaret etti.

Onur Şan Kaymakam nereli?

Hayatı: 24 Temmuz 1981’de Sivas’ta doğdu. Üsküdar Halide Edip Adıvar Lisesi’nde okudu. İTÜ Konservatuvarı Şan bölümünden mezun oldu.

Zeliha Uz kaymakam kimdir?

Bartın ilinde kaymakam adayı olarak göreve başladı. Kars ilinde Mülkiye Müfettişi gözetiminde müfettişlik stajını tamamladıktan sonra Kahramanmaraş/Göksun ilçesinde koordinatör olarak çalıştı. – 10.05.

Zeliha Uz nerede görev yapıyor?

📍İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü30 Nisan 2024

Artvin Kaymakamı nereli?

Peki Artvin Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral kimdir? Kaymakam Hacı Kerim Meral, 1 Temmuz 1990’da Gümüşhane Köse ilçesinin Salyazı Köyü’nde doğdu.

Rize Çamlıhemşin nereye bağlı?

Çamlıhemşin ilçesi, Rize ilinin denize sınırı olmayan ilçelerinden biridir. Güneyinde denizden 22 km. içeridedir. 100 m uzunluğunda olup karayolunun içindedir. İlçenin güneyi, doğu-batı yönünde kıvrılan ve denize paralel uzanan ve yüksekliği 2000-4000 metreye ulaşan “KAÇKAR DAĞLARI” ile çevrilidir.

Hüseyin Çamkerten kaymakam nereli?

Erzurum doğumlu olan Kaymakamımız Hüseyin ÇAMKERTEN, ilk ve orta öğrenimini Erzurum’da, lise öğrenimini ise Ankara’da tamamladı.

Afyon Kızılören Kaymakamı kimdir?

6 Nisan tarihinde ilçemize kaymakam olarak atanan Kaymakamımız Sayın Eyyüp Tuğ.

Afyon Şuhut Kaymakamı kimdir?

12 Eylül

Afyon Başmakçı Kaymakamı kimdir?

Kaymakamımız Sayın Burak YAYLACI, Başmakçı Ticaret ve Sanatkarlar Odası’nın yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı. Kaymakamımız Sayın Burak YAYLACI, açılan hizmet binasının ilçemize hayırlı olmasını diledi.

Akçakale Kaymakamı değişti mi?

24 Ağustos

Ayhan Kalaycıoğlu Kaymakam nereli?

1986 yılında Ankara’da doğdu.

Arslan Yurt kimdir, nerelidir?

Arslan Yurt, 1970 yılında Çorum ilinin Alaca ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Alaca ilçesinde tamamladı. 1987 yılında başladığı Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden 1991 yılında mezun oldu. 1994 yılında Burdur ilçesi valiliğine aday olarak mülki idare memuru olarak göreve başladı.

Afyon valisi ne mezunu?

Doç. Babasının kaymakamlık görevi nedeniyle çocukluğunu ve ilkokul eğitimini Türkiye’nin çeşitli bölge ve ilçelerinde geçirdi. Daha sonraki eğitim hayatı, babasının İçişleri Bakanlığı’nda idari göreve atanmasıyla Ankara’da devam etti ve Ankara Tevfik İleri İmam Hatip Lisesi’nden mezun oldu.

Kaymakamlar ne mezunu?

Öncelikle lise diploması alın: Kaymakam olmak için öncelikle lise eğitiminizi tamamlamalı ve lise diploması almalısınız. Üniversite sınavını geçin ve ilgili bir alanda lisans derecesi alın: Hukuk, siyaset bilimi, işletme veya ekonomi gibi ilgili bir alanda lisans derecesi almalısınız.

Kaymakamlık sınavına hangi bölüm mezunları girebilir?

Üniversitelerin sosyal bilimler, mühendislik ve tarih alanlarında en az dört yıllık lisans eğitimini tamamlamış olanlar ile uluslararası ilişkiler, siyaset bilimi, kamu yönetimi, hukuk ve ekonomi alanlarında lisansüstü eğitimini tamamlamış olanlar sınava başvurabilir.

Zeliha Burtek aslen nereli?

Zeliha Bürtek İstanbul’da doğdu. Çocukluğunu İstanbul’da geçirdi ve eğitimine orada devam etti.

Kaynak: altinetut.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir