İçeriğe geç

Acıbadem Metrobüs Metroya Yakın Mı

Acıbadem hangi metro istasyonu?

Metro ile Üniversiteye Ulaşım; İstanbul Anadolu Yakası’ndan Kadıköy – Kartal metrosuna binerek; Kozyatağı İstasyonu’nda inip Hal çıkışından çıkıp Kayışdağı Caddesi’ne doğru yürüyerek Acıbadem Üniversitesi’ne ulaşabilirsiniz.

Acıbadem’e hangi otobüs gider?

Otobüsle Üniversiteye Ulaşım: “Acıbadem Üniversitesi” durağında inip Kadıköy İskelesi’nden 19K, 19Y, 19V, 19S, 19T, 14A ve Üsküdar’dan 11T, 320A otobüslerini kullanarak kampüse ulaşabilirsiniz. Güncel bilgiler için lütfen İETT web sitesini kontrol edin.

Söğütlüçeşme metrobüs nasıl gidilir?

Söğütlüçeşme metro istasyonuna ulaşmak için Beylikdüzü’nden başlayarak herhangi bir metro istasyonundan 34AS nolu metro otobüsüne binerek Söğütlüçeşme’ye ulaşabilirsiniz. Aşağıdaki bilgilere dayanarak, Söğütlüçeşme metro istasyonuna Marmaray ve metro ile ulaşmak mümkündür.

Acıbadem metrobüsten metroya geçiş var mı?

Acıbadem Metrobüs Durağı, Küçük Çamlıca semtindeki köprü yolu üzerinde yer almaktadır. Burada inip Acıbadem Köprüsü’nün altında bulunan Kadıköy-Kartal Metrosu’na (M4 hattı) gidebilirsiniz.

Acıbadem Altunizade metro ile Nasıl Gidilir?

Üsküdar – Ümraniye metro hattının Altunizade durağında inip 7 numaralı kapıda inerek veya Acıbadem Hastanesi yönlendirmelerini takip ederek hastaneye ulaşabilirsiniz.

İstanbul Acıbadem Hastanesi hangi semtte?

Acıbadem, ÜsküdarAcıbademProvinzIstanbulBezirkÜsküdarLageAnatolische SeiteGeografische RegionMarmararegion15 weitere Zeilen

Acıbadem Bakırköy hangi durakta?

1. Bakırköy’de yol üzerinde BP benzin istasyonuna yaklaşık 200 metre mesafede.

Maslak Acıbadem hangi metro durağında?

Yenikapı – Hacıosman metro hattının Darüşafaka durağında inerek hastanemize ulaşabilirsiniz.

Söğütlüçeşme metrobüs ve Marmaray yakın mı?

Söğütlüçeşme metro durağı ile Söğütlüçeşme Marmaray durağı birbirine oldukça yakındır.

Söğütlüçeşme YHT durağı metrobüse yakın mı?

Yolcularımız ayrıca Söğütlüçeşme Metrobüs hattımız üzerinden de YHT seferlerimize erişebilirler.

Kadıköy metro durağı metrobüse yakın mı?

Metro ile Kadıköy’e Ulaşım Kadıköy, Söğütlüçeşme metro istasyonundan yaklaşık 15 dakika uzaklıktadır. İsterseniz herhangi bir İETT otobüsüne binerek zamandan tasarruf edebilirsiniz. Anadolu yakasından Kadıköy-Kartal metro hattını kullanarak ulaşabilirsiniz.

Acıbadem metrosu hangi metro?

Acıbadem metro istasyonu, İstanbul Metrosu’nun M4 (Kadıköy – Sabiha Gökçen Havaalanı) hattı üzerinde yer alan bir yeraltı metro istasyonu olup 17 Ağustos 2012 tarihinde hizmete açılmıştır.

Kadıköy Acıbadem Hastanesi hangi metrobüs durağında?

Metrobüs ile Söğütlüçeşme’ye gidecekseniz Uzunçayır durağında inip M4 Kadıköy – Tavşantepe metrosuna aktarmalı ve Kadıköy yönüne doğru AYRILIK ÇEŞMESİ durağında inmelisiniz.

Acıbadem Fulya Hastanesi hangi metro durağında?

Beşiktaş bölgesinin en çok ziyaret edilen yerlerinden biri olan Acıbadem Fulya Hastanesi’ne toplu taşıma ile nasıl gidebileceğinizi buradan öğrenebilirsiniz. Otobüs: 122C, 251, 26B, 29C, 41E. Metro: M2, M7. Minibüs / Van: NİŞANTAŞI – EMINÖNÜ, SARIYER – BEŞİKTAŞ.

M2 metro durakları hangileri?

İstasyon yapıları: 15 metro istasyonu: Yenikapı, Vezneciler-İstanbul Üniversitesi, Şişhane-Zemin İstanbul, Taksim, Osmanbey, Şişli-Mecidiyeköy, Gayrettepe, Levent, 4. Levent, Sanayi Mahallesi, Seyrantepe, İTÜ-Ayazağa, Atatürk Oto San ayi, Darüşşafaka , Hacıosman.

Akasya Acıbadem hangi metro?

Akasya AVM, Üsküdar’ın Acıbadem semtinde yer almaktadır. Metro ile seyahat etmek isteyenlerin M4 Kadıköy-Tavşantepe metro hattını kullanarak Ünalan durağında indikten sonra yaklaşık 10 dakika tünellerden yürümeleri gerekmektedir.

Maslak Acıbadem hangi metro durağına yakın?

Toplu Taşıma: Hastaneye en yakın metro istasyonu Hacıosman Metro İstasyonu’dur.

Taksim Acıbadem hangi metro durağında?

Levent, Beşiktaş Taksim Acıbadem Hastanesi’ne en yakın metro istasyonu Levent’tir. Yürüyerek 3 dakika uzaklıkta.

Kaynak: portoliberta.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir