İçeriğe geç

Konya Karatay Kaymakamı Kimdir

Karatay’ın kaymakamı kimdir?

22 Eylül

Cengiz Ayhan kimdir?

23.08.2023 tarih ve 2023/388 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile Konya Karatay İlçe Kaymakamı olarak görev yapmaktadır. Halen bu görevi yürüten Cengiz AYHAN, evli ve üç çocuk babasıdır.

Konya Selçuklu Kaymakamı kimdir 2024?

Eflatun Can TORTOP, 1961 yılında Kayseri’nin Felahiye ilçesinde doğdu.

Konya Kaymakamı kim?

4 Eylül

Meram Kaymakamı kimdir 2024?

Tarımsal Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli Hakkında Bilgilendirme Toplantısı 18.09.2024 Kaymakamımız Dr. Bayram Yılmaz başkanlığında 18.09.2024 tarihinde saat 10.00’da Tarımsal Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli hakkında Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı yapılacaktır.

Karatay Belediye Başkanı kim?

Hasan KılcaKaratay / Belediye Başkanı

Salih Ayhan şimdi nerede görev yapıyor?

19 Ekim 2016 tarihinde atandığı Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü görevinde iken 2018/202 sayılı Valilik Kararnamesi ile Sivas Valiliği görevine atandı. 2022 yılında Şanlıurfa Valiliği görevine atandı. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Ayhan kimin oğlu?

Oğuz Han’ın ikinci eşinden olan oğludur. Alameti kartaldır. Kartal egemenliği simgeler. Hara kelimesi Buryatça ay anlamına gelir (Moğolcada Sara), bazı kayıtlarda Oğuz Han’ın babasının adı Kara Han iken bazı kaynaklarda Ay olarak gösterilir, bu kelime benzerliğinden kaynaklanıyor olabilir.

Mehmet Ayhan nereli?

Mehmet Ayhan KuzuDoğumAnkara, TürkiyeLisansüstü OkulAnkara Üniversitesi Tıp FakültesiMeslekDoktor, Öğretim GörevlisiResmi Web Sitesi daha fazla

Konya Selçuklu valisi kimdir?

Konya Valisi Vahdettin Özkan 1968 yılında Muş’ta doğdu. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunudur. Bu topraklar şehitlerimizin ve gazilerimizin canları pahasına verdikleri büyük mücadelenin eseridir! Bu topraklar şehitlerimizin ve gazilerimizin canları pahasına verdikleri büyük mücadelenin eseridir!

Selçuklu ilçe kaymakamı kimdir?

31 Ağustos

Meram Kaymakamı kim?

Kaymakam Dr. Bayram YILMAZ.

Konya Karatay ilçesi kaymakamı kimdir?

Kaymakam Cengiz AYHAN, Yağlıbayat ilçesi ve Savatra Antik Kenti’ndeki kazı çalışmalarını inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi. Kaymakam Cengiz AYHAN, Ahmet Haşhaş İlkokulu’nda 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programı ve İlkokul Haftası’na katıldı.

Konya Akören Kaymakamı kimdir?

İlçe Kaymakamımız Sayın Yunus Emre KARACA başkanlığında ve kurumumuzun ilgili paydaşlarının katılımıyla Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Kaymakam maaşları ne kadar 2024?

Bir bölge valisi ne kadar kazanıyor? Bölge valisi olarak çalışan bir kişinin maaşı, deneyim süresi, şirket ve yapılan iş miktarı gibi birçok kritere bağlıdır. Eylül 2024 itibarıyla bir bölge valisinin ortalama mevcut maaşı 95 dolardır.

Kaymakam Osman Kurt kimdir?

3 Mart 1996’da Erzurum’da doğan Kaymakam Osman KURT, ilk ve orta öğrenimini Erzurum’da tamamladı. 2019 yılında Gazi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun olan Kaymakam KURT, 2020 yılında Erzurum Valiliği Mülki İdare Amiri adayı oldu.

Konya valisi kimdir 2024?

Konya Valisi Vahdettin Özkan 1968 yılında Muş’ta doğdu. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunudur. Bu topraklar şehitlerimizin ve gazilerimizin canları pahasına verdikleri büyük mücadelenin eseridir!

Konya Hadim Kaymakamı kim?

Kaymakamımız Sayın Ramazan CİHANGİR, 2024-2025 eğitim öğretim yılının açılışında heyecanla okullarını bekleyen öğrencilerimizin sevincini paylaşarak, öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi 2024-2025 eğitim öğretim yılı dolayısıyla tebrik etti.

Yunak Kaymakamı Özgür Pelvan kimdir?

Eskişehir’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Eskişehir’de tamamladı. Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu. Aynı üniversitede Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Uluslararası İlişkiler ve Adalet bölümlerinden mezun oldu.

Kaynak: hengrui.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir