İçeriğe geç

Merkür Retrosu Ne Yapilmaz

Merkür retrosunda ne yapılmaz?

5-15 Ağustos arasında Merkür Başak burcunda geri harekette olacak. Bu dönemde duygusal ve fiziksel sağlığınızı dengelemeye dikkat etmelisiniz. Eleştirel veya küçümseyici bir tutum tartışmalara yol açabilir. Ayrıca teknik aksaklıklar, hırsızlık ve dolandırıcılık gibi sorunlara karşı dikkatli olmalısınız.

Merkür retrosu nelere sebep olur?

Merkür Retrosu ve Etkileri Astrolojide önemli ve büyük etkileri olan Merkür retrosu, iletişim eksikliğinden kaynaklanan sorunları tam anlamıyla ortaya çıkarır. Aşırı tepkiler, tartışmalar, kızgınlıklar ve ilgisizlik şikayetleri ortaya çıktığında, iletişim kopuklukları ve gerginlikler ortaya çıkar.

Merkür retrosu en çok kimleri etkiler?

Aile içi iletişime dikkat etmek gerekir. Emlak alım satımı, kira, taşınma gibi konular geri hareketten sonra aklınıza gelebilir ve bu alanlarda son kararı verebilirsiniz. İkizler ve Yükselen İkizler: Merkür yönetici gezegeninizdir, bu nedenle Merkür geri hareketlerinin üzerinizde daha güçlü bir etkisi vardır.

Retroda iş başvurusu yapılır mı?

Özellikle yazılı iletişimde, anlaşmazlıklar veya yanlış anlaşılmalar ortaya çıkabileceğinden daha dikkatli ilerlemek gerekebilir. Bu nedenle, Merkür gerileme döneminde başvurular yapılabilir, ancak dikkatli davranmak ve iletişim ve teknolojideki olası sorunları göz önünde bulundurmak önemlidir.

Merkür retroda ilişkiye başlanır mı?

Merkür retrodayken eski ilişkiler neden başlayabilir, eski partnerler neden geri dönebilir: Merkür retrosunun mantığına göre; geri dönenler aslında o ilişkide hala bitmemiş bir şeyler olduğu için gelirler.

Merkür retrosunda saç kestirilir mi?

Merkür Retrosu; Saç kesimi için ideal bir dönem değil, aksine bu dönemde yeniden değerlendirme, revize etme ve düzenleme gibi önlemler almanız gerekiyor. Saçınıza gelince, harika veya yepyeni bir stil denemek için biraz daha beklemeniz gerektiğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

Şu an ne retrosu var 2024?

2024’te Merkür Retrosu; 1 Nisan – 25 Nisan, 5 Ağustos – 28 Ağustos ve 26 Kasım – 15 Aralık tarihleri ​​arasında sizleri ağırlıyoruz.

Merkür retrosunda ayrılık olur mu?

Merkür gerilemesi sırasında herhangi bir karar almamanızı öneririz. Gerileme dönemlerinde alınan kararlar kalıcı değildir. 1 ayrılma kararı veya yeni bir ilişkiye başlama kararı.

Retroda eski sevgili döner mi?

Merkür gerilemesi sırasında doğum haritanızda herhangi bir etki varsa, eski şeyler geri dönebilir. Ancak, bir retroya bağlı olan eski sevginiz tekrar bir retroya bağlı olabilir, bu yüzden onu analiz etmeyi unutmayın.

Retroyla giden retroyla gelir mi?

Retro döneminde eski sevgilinizle yeniden bir araya gelebilirsiniz veya retro döneminde kırılmış bir aşkı yeniden canlandırabilirsiniz. Ancak unutmayın: retroya ait olan retroya aittir.

Merkür retroda evlenilir mi?

Merkür: Elbette Merkür gerilemedeyken evlenmeyin, çünkü Merkür gerilemesi iletişimin en sorunlu olduğu döngüyü temsil eder. Evlilikte kendinizi ifade etmek zorlaşır.

Merkür retrosu baş ağrısı yapar mı?

Merkür gerilemesi eşliğinde dolunay. Baş ağrısı, halsizlik, gerginlik ve yoğun duygular yaşanabilir.

Retro’da ne yapılmaz?

“Merkür’ün geri harekette olduğu 3 hafta boyunca yenilik yapmamalısınız, hiçbir anlaşmaya imza atmamalısınız, seyahate çıkmamalısınız, hatta evden hiç çıkmamalısınız” gibi abartılı yorumlar konuya yabancı olan herkesi korkutuyor… Aslında bu dönemlerde sadece daha dikkatli olmanız ve satır aralarını okumanız gerekiyor, hepsi bu!

Retroda araba alınır mı?

Araba almayı düşünüyorsanız, bunu bir süre erteleyebilirsiniz. Retro döneminde satın almak, gelecekte sorunlara ve pişmanlıklara neden olabilir, ancak dikkatli olun. Bu dönemde telefon, dizüstü bilgisayar ve tablet gibi iletişim cihazları satın almayın, çünkü bozulabilir veya sık sık sorun çıkabilir.

Merkür retroda estetik yapılır mı?

Merkür gerilemesinde estetik ameliyat olabilir miyim? Merkür güzellik ve estetikle ilgilenmez, her türlü estetik operasyonu yaptırabilirsiniz, hiçbir zararı olmaz, içiniz rahat olsun arkadaşlar.

Merkür retrosunda ayrılık olur mu?

Merkür gerilemesi sırasında herhangi bir karar almamanızı öneririz. Gerileme dönemlerinde alınan kararlar kalıcı değildir. 1 ayrılma kararı veya yeni bir ilişkiye başlama kararı.

Merkür retrosunda dudak dolgusu yapılır mı?

Sohbet. Merkür gerilemesinde estetik ameliyat olabilir miyim? Merkür güzellik ve estetikle ilgilenmez, her türlü estetik işlemi yaptırabilirsiniz, hiçbir zararı olmaz, içiniz rahat olsun arkadaşlar.

Şu an ne retrosu var 2024?

2024’te Merkür Retrosu; 1 Nisan – 25 Nisan, 5 Ağustos – 28 Ağustos ve 26 Kasım – 15 Aralık tarihleri ​​arasında sizleri ağırlıyoruz.

Merkür retrosunda dava açılır mı?

Merkür gerilemesi sırasında dava açabilir miyim? Eğer dava açmayı düşünüyorsanız, resmi bir dava olduğu için işlemlerinizi 2 Ağustos’tan sonra başlatmanız faydalı olacaktır. Davanız gereksiz yere uzayabilir veya davanın konusu hakkında fikrinizi değiştirebilirsiniz.

Kaynak: fuarlistesi.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir