İçeriğe geç

Sığacığa Hangi Otobüs Gider

Seferihisar sığacık dolmuşları nereden kalkıyor?

Minibüsler: İzmir-Seferihisar minibüsleri İzmir Üçkuyular Garajından, Seferihisar-İzmir minibüsleri ise Seferihisar İlçe Garajından kalkmaktadır. Detaylı bilgi için buraya tıklayın.

Eshot 640 nereden kalkıyor?

640 (ESHOT) 640 numaralı otobüs hattının ilk durağı Sığacık Son Durak, son durağı Seferihisar Son Durak. 640 (Seferihisar), günlük olarak çalışmaktadır.

Seferihisar Sığacık Eshot kaç TL?

Tam biniş ücreti 8,78 TL olup, 120 dakika içerisinde 1. transfer 3,50 TL, 2. transfer 2,00 TL olup 3. ve sonraki transferler toplam ücrete dahildir.

Seferihisar Sığacık aynı yer mi?

Seferihisar, İzmir’in bir ilçesidir. Sığacık, Seferihisar’ın küçük bir ilçesidir. Urla, Güzelbahçe ve Ege Denizi ile çevrili olan bu bölge, Ege’nin en güzel yerlerinden biridir.

732 ESHOT kaç TL?

2017 Festival Festival Fiyat Tarifesi (b) Fiyat Tarifesifullticket 35, 52 aylık seyahat bileti, kişisel ulaşım hizmeti Tanıtım Kartı732: URLA – SEFERSTURE daha fazla satır

Seferihisar’a hangi otobüsler gidiyor?

İzmir’den Seferihisar’a Ulaşım Otobüs ile Seferihisar’a ulaşmak için kullanabileceğiniz hatlar şunlardır: 730 (Fahrettin Altay – Seferihisar), 776 (Cumaovası – Seferihisar), 731 (Çamtepe – Seferihisar), 739 (Beyler – Seferihisar) numaralı hatlar. ve 829.

Fahrettin Altay Seferihisar’a hangi otobüs gider?

975 (F. Altay Transfer) numaralı otobüs hattında Seferihisar Son Durak durağından başlayıp Fahrettin Altay Transfer Merkezi durağında sonlanan 97 durak bulunmaktadır.

Seferihisar Sığacık arası kaç kilometre?

Seferihisar merkezine 5 km uzaklıkta bulunan Sığacık, Kanuni Sultan Süleyman’ın Rodos seferi için yaptırdığı kalenin surları içinde, Arnavut kaldırımlı sokakları, avlulu, cumbalı, ahşap kepenkli villalarla dolu, mükemmel korunmuş mimarisi, aydın sakinleri ve huzur veren güzelliğiyle adeta film platosu gibi bir sahil kasabasıdır.

İzmir Seferihisar arası kaç?

İzmir ile Seferihisar arasındaki mesafe yaklaşık 68 km’dir. Kamil Koç ile İzmir’den Seferihisar’a yolculuğunuz yaklaşık 40 dakika ve saat sürecektir. Bu, hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişebilir. İzmir’den Seferihisar’a kaç saat sürer?

ESHOT kaç TL 2024?

Ulaşım Kartları2024 / 1 İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TOPLU TAŞIMA ÜCRETİ (KDV Dahil) Tarifesi 22.07.2024 tarihinden itibaren geçerlidirİzmirim Kart Giriş18.107,76Toplu Araç Giriş9.053,88Toplu Araç Başvurusu geçerlidir. (*) (35 Numaralı Bilet ve Ön Ödemeli Ulaşım Kartları Hariç) 90 dakika aktarma hakkı bulunmamaktadır.

İzban kaç TL 2024?

Yeni tarifelerle tam pansiyon ücreti 17,50 TL’ye, öğrenci konaklama ücreti 7,50 TL’ye, öğretmen konaklama ücreti 11,52 TL’ye, 60 yaş üstü yolcu konaklama ücreti ise 15,50 TL’ye çıktı. Kredi kartıyla seyahat edenler 19,50 TL ödüyor. Bu artışın ardından Haziran ayında İZBAN 2024 fiyatları talep görüyor.

ESHOT 1 kişi ne kadar?

Buna göre, daha önce “tam” ve “indirimli” olarak bilinen ücret yapısı “tam”, “öğretmen” ve “öğrenci” olmak üzere üç gruba ayrıldı. Otobüs, metro, vapur ve banliyö taşımacılığı için 1,70 TL. “Tam” araç içi ücretleri ise 1,75 TL, 0.

Sığacık’te ne yenir?

Seferihisar Sığacık Yöresel Yemekleri Nesiyle Meşhurdur?

Seferihisar’ın en güzel köyü hangisi?

Düzce Azmak Köyü Seferihisar Köyü doğal güzellikleriyle tam bir cennet. Seferihisar’ın en güzel koylarından biri olup tüm gün vakit geçirebilirsiniz. Azmak Köyü ihtiyaçlarınızı karşılayamayacağı için geldiğinizde her şeyi yanınızda getirmeniz daha iyi olur.

Sığacık neyi meşhur?

Sığacık hakkında bilinmesi gerekenler. Mandalina kokulu sokakları, tarihi taş evleri, bakir koyları ve doğasıyla Sığacık, Ege’nin en güzel tatil beldelerinden biridir. Türkiye’nin ilk “Yavaş Şehri” ünvanını elinde bulunduran büyüleyici Seferihisar ilçesi Sığacık, son yıllarda birçok gezginin uğrak noktası olmuştur.

985 nereden kalkıyor?

985 (Seferihisar) numaralı otobüs hattında Fahrettin Altay Transfer Merkezi durağından başlayıp Seferihisar Son Durak durağında son bulan 95 durak bulunmaktadır.

732 ESHOT nereden kalkıyor?

ESHOT 732 otobüs hattı çalışma saatleri ve durakları (güncel) 732 (Seferihisar) otobüs hattı Urla durağından başlayıp Seferihisar Son Durak durağında son bulan 76 durağa sahiptir. Güncel gerçek zamanlı sefer saatlerini bulmak ve güzergah haritasını görüntülemek için aşağıdaki 732 otobüs duraklarından birini seçin.

Seferihisar Sığacık arası kaç kilometre?

Seferihisar merkezine 5 km uzaklıkta bulunan Sığacık, Kanuni Sultan Süleyman’ın Rodos seferi için yaptırdığı kalenin surları içinde, Arnavut kaldırımlı sokakları, avlulu, cumbalı, ahşap kepenkli villalarla dolu, mükemmel korunmuş mimarisi, aydın sakinleri ve huzur veren güzelliğiyle adeta film platosu gibi bir sahil kasabasıdır.

Özdere dolmuş nereden kalkıyor?

İzmir’in merkezindeyseniz metroya binip Menderes durağında inin. Buradan minibüsler direkt Özdere’ye gidiyor.

Kaynak: emkadrone.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir