İçeriğe geç

Aydın Vali Yardımcıları Kimlerdir

Aydın Vali Yardımcısı kim?

Vali Yardımcısı Kamuran Mustafa BALLI.

Aydın Valisi ne mezunu?

İlk ve orta öğrenimini Alaca’da tamamladı. 1991 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu.

A. Murat Kayhan kimdir?

Erzurum’da doğdu ve ilk ve orta öğrenimini burada tamamladı. 1991 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu.

Meral Uçar nerede görev yapıyor?

Aydın Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Müdürlüğü. Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı. İlgili iş ve işlemler, görev başında veya yokken Vali Yardımcısı Kamuran Mustafa BALLI tarafından yürütülmektedir.

Aydın Bölge İdare Mahkemesi Başkanı kimdir?

İdare Mahkemesi Başkanı Murat Akkaş, 6 Nisan 2023 tarihinde Üniversitemiz Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Kent’i makamında ziyaret etti.

Aydın garnizon komutanı kim?

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Haber Merkezi Bülent Kent, 5 Nisan 2023 tarihinde Aydın Başbakan Bölge Başkanı Garnizon Komutanı Albay Hakkı Haktan Armağan’ı makamında ziyaret etti.

Hüseyin Aksoy kaç yıldır vali?

Hüseyin Aksoy (bürokrat)Hüseyin AksoyKocaeli ValisiGörev süresi 21 Haziran 2017 – 10 Haziran 2020Yerini Hasan Basri GüzeloğluYerini Seddar Yavuz28 hat daha aldı

Canbolat nerelidir?

Velid CanbolatVelid Canbolat7 Ağustos 1949’da doğduMilliyetLübnanMeslekPolitikacı, dini lider5 satır daha

Aydın Valisi’nin görevleri nelerdir?

Türkiye’nin diğer 80 ilinin valileri gibi, Aydın Valisi de hükümet tarafından atanır. Türkiye ve Aydın’daki hükümet yasalarını uygulamaktan sorumludur. Vali ayrıca hem Aydın İl Polisi’nin hem de Aydın Jandarma Teşkilatı’nın en üst rütbeli komutanıdır. Türkiye’nin diğer 80 ilinin valileri gibi, Aydın Valisi de hükümet tarafından atanır. Türkiye ve Aydın’daki hükümet yasalarını uygulamaktan sorumludur. Vali ayrıca hem Aydın İl Polisi’nin hem de Aydın Jandarma Teşkilatı’nın en üst rütbeli komutanıdır.

Hülya Kayhan evli mi?

Hülya Kayhan Eryılmaz’ın (Arı Eczanesi/Bağcılar) eşi Ertuğrul Eryılmaz vefat etti.

Kayhan Öztürk hangi hastanede görev yapıyor?

Kayhan Öztürk hangi hastanede çalışıyor? Prof. Dr. Kayhan Öztürk, Medicana Sağlık Grubuna bağlı MEDICANA KONYA Hastanesi’nde görev yapmaktadır.

Eczacı Hülya Kayhan kaç yaşında?

Hülya Kayhan, 1971 yılında Lüleburgaz’da doğdu. Edirne Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nde eğitimini tamamladı.

Aydın Vali Yardımcısı Meral Uçar kimdir?

Muğla Ortaca Kaymakamlığı döneminde çocukların eğitim hakkının korunması, turizmin geliştirilmesi, insan odaklı yaklaşımın geliştirilmesi ve sorunlara çözüm üretilmesi noktasındaki çalışmalarıyla toplumda büyük yankı uyandıran Vali Yardımcısı Meral Uçar, 26 Mart 1977’de Trabzon’da doğdu ve aslen Kütahyalı.

Kamuran Mustafa Ballı kimdir, nerelidir?

10 Mayıs

Ömer Nergiz Kaymakam kimdir?

Refiklik stajını Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Kaymakamı Sayın Fatih ÇELİKKAYA’nın yanında tamamlamıştır. İngilizce ve Fransızca bilmektedir. İçişleri Bakanlığı’nın 30.04.2024 tarihli onayı ile İlçemiz Kaymakam Yardımcısı Sayın Ömer NERGİZ 07.05.

Ergün Aydın kimdir?

1975 Adana doğumlu. 1993 yılında Adana Anafartalar Lisesi’nden mezun oldu. 2004 yılında Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda oyuncu olarak çalışmaya başladı ve oyuncu eğitmeni olarak çalışmaya devam ediyor. Yerel bölgesel radyo ve televizyonlarda yayın yapıyor. Televizyon dizileri ve filmlerde rol alıyor.

Aydın Ergül kimdir?

VALİ YARDIMCISI 1966 yılında Çankırı ili Ilgaz ilçesine bağlı Kızılıbrık köyünde doğan Vali Yardımcımız, ilk ve orta öğrenimini Ankara Atilla İlkokulu’nda, lise öğrenimini ise Atatürk Lisesi’nde tamamladı. 1987 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu.

Ömer Faruk Günay nereli?

1968 yılında Düzce’de doğdu. İlkokulu köyünde, orta ve lise öğrenimini Düzce İmam Hatip Lisesi’nde tamamladıktan sonra 1988 yılında üniversite sınavını kazanarak Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’ne girdi.

Kamuran Mustafa Ballı kimdir, nerelidir?

10 Mayıs

Kaynak: atabeyi.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir